Se on nyt totta, seuraava Battlefield peli on Battlefield V – no mitä sitte?

Siinä olikin kaikki tällä kertaa, sillä mitään muuta pelistä ei vielä tiedetä. Eipä hätää, 23.5. avataan asiaa lisää kun EA/Dice pitää tiedotustilaisuuden aiheesta. Tämä on täysin sama konsepti, kuin oli Battlefield 1:sen kanssa. Hyvissä ajoin ennen julkistusta paljastetaan pelitraileri, joka nostattaa mukavasti hypeä loppuvuonna tapahtuvaa varsinaista julkistusta kohden. Sitä ennen ehditään ottaa vielä joukko erilaisia Alpha ja Beta vaiheita, joissa kansa pääsee kokeilemaan rajoitetusti uutta peliä. Youtube täyttyy videoista ja kun peliä vihdoin saa kaupasta se menee kuin kuumille kiville.

Huhumyllyn keskellä taivas on ollut rajana, kun ideoita uudesta bäfästä heitellään. Jotkin ajatukset eivät kuole koskaan, sillä edelleen huhutaan liikuttavan paljon samoista teemoista, kuin kaksi vuotta sitten BF1:sta odotellessa. Rohkeimmat odottaa edelleen futuristista BF2142sta, toiset ovat varmoja, että seuraavaksi on vuorossa Battlefield Bad Company 3. Dice on osaltaan hämmentänyt soppaa julkaisemalla sekalaisia twiittejä, jota mukamas vihjaavat jotakin tulevasta.

Parin päivän päästä kaikki on selvää, mutta aika turvallisesti voi sanoa, että kyseessä on WWII peli. Viimeisin juuri muutama tunti sitten postattu tiiseri vahvistaan teeman melko suurella todennäköisyydellä

Joko tämä on toisen maailmansodan sotilas, tai hän on tulossa naamiaisista.

Vastaa