Assignments – nuo peijakkaat kirolaiset

Nyt kun bäfä vihdoinkin on pysynyt kohtuullisesti pystyssä (poislukien satunnaisia hangailuja) niin jotkut meistä ovat innolla keskittyneet peruspelaamisen lisäksi myös saalistamaan Dicen tekemiä lisämausteita peliin. Kysymyksessä on tietysti ”toimeksiannot” eli assignmentit.

Vanhoissa bäföissä oli muutama todella vaikeasti saavutettavissa oleva tehtävä/ribbon, itselle tulee mieleen BF2:sen Crew Specialist Ribbon, joka vaati yhden kierroksen aikana 20 tappoa, 20 kuljettajan kill assistia ja jonkun ihmeen ability pisteen. BF 2142:ssa taas oli tietysti Troop Transporter Pin, joka vaati kierroksessa 10 Titan Air Droppia, jossa yksi Air Drop taas piti sisällään käsittämättömän vaatimuksen (joku googlettakoon jos kiinnostaa). Joka tapauksessa näiden tekemisessä meni tunti jos toinenkin nuuskaa imien ja olutta litkien. Ja siihen aikaan temperamentti ei ollut yhtä seesteinen kuin nykyään …

Nyt nykyinen BF4 on taas tuonut mukanaan vähän iltapuhdetta muutaman mielenkiintoisen assignmentin muodossa. Omasta mielestäni kolme hassunhauskaa ovat:

eyes

Eyes in the Sky: Air Superiority ribbon, Jet Fighter ribbon x3.

Täytyy myöntää, että jo pelkästään yhden Jet Fighter Ribbonin tekeminen oli niin tuskallista, että vieläkin sapettaa 🙂 Onneksi DICE meni ja vähän sääti lentokoneiden aseistusta vähän tehokkaammaksi, muuten olisi joutunut lyömään hanskat tiskiin. Vinkki: Air Superiority täysi serveri ja käytä ensin kk:ta ennen ohjusten käyttöä.

 

eagle
Eagle’s Nest: IOR Sniper Rifle Ribbon, Kill 5 players from the Caspian or Firestorm towers.

Tässä menikin sitten hermot kun ei tuo sniper auennut ennenkuin sain auki SRR-61:sen. Vinkki: tee 5 tappoa ensin tornissa ollessasi (siis tornissa ollessasi jonkun käveltyä claymoreen maan tasolla on yksi tappo) ja sitten hyökkäävä sniper midrange tähtäimellä ryhmän mukana.

landing

Perfect Landing: Play 10 hours of Second Assault, IOR Get a kill-streak of 10 in a round, Land on top of the tallest tower in Caspian or Firestorm.

Selkeästi se kaikkein vaikein jo pelkästään foorumin keskustelujen perusteella. Homman vaikeutena on se, että nuo IOR vaatimukset on tehtävä PUTKEEN ilman kuolemia. Eli joko ensin 10 tappoa ja heti perään laskeutuminen torniin tai ensin torniin laskeutuminen ja sitten 10 tappoa putkeen. Välissä EI VOI kuolla. Itsellänikin meni melkoinen kierrosmäärä ennenkuin onnistui. Vinkki: CTF täysi serveri, ensin MAV torniin ja sitten 10 tappoa putkeen puolustamalla omaa lippua tankilla, IFV:lla tai Mobile AA:lla.

Tosin monet löytävät itsensä jumissa jo Express Train:ssa (vink vink) …

2 thoughts on “Assignments – nuo peijakkaat kirolaiset

 1. Perfect Landingissa IOR tarkoittaakin siis In One Run 😉

  Toi express train vei mun hermot totaalisesti – joo naurakaa vain. Siinähän pitää IOR saada 1x Assault Riffle Ribbon, 10x Tappoa metrotunnelissa ja 2x Kill Assist Ribbon. Kaikki muu oli helppoa kuin heinän teko, mutta tuo Assistien saaminen kahden ribbonin arvoisesti ei vaan ottanu onnistuakseen.

  Eilen kävi sitten historiallinen tapahtuma. Tulin peliin jo kymmenen jälkeen ja kas kummaa hra Mmakinen_fi oli pelissä (okei heti kierroksen jälkeen Mmäkinen loggasi ulos). Liityin tietysti taistelutoverini palvelimelle ja ihmetys oli suuri, Caspian Borderissa juoksutettiinkin lippua! En ole kertaakaan BF4sessa pelannut Capture The Flag pelimuotoa, mutta hyvinhän se meni, vaikka tulin kesken kierroksen mukaan (tuloslista).

  Vaikka Mmakinen poistui takavasemmalle päätin jatkaa taistelua lipunryöstön muodossa ja seuraavana kenttänä oli sopivasti Metro. Heitin vielä hyvästeiksi Mmakiselle, että nythän voin tehdä sen Operation Metro assignmentin (Express Train), kun täällä ollaan. Tosin se oli vitsi, koska oletin Metron CTF pelin tapahtuvan siellä alun avoimessa maastossa.

  Kasvoilleni nousi pirullinen hymy, kun kävi ilmi, että molemmat liput olivatkin metrotunnelin syövereissä! Kyseessä oli mun eka kierros Metrossa CTF pelimuodolla ja saman tien oli Express Train Assingmenttikin plakkarissa.
  Express Train

  Eli Vinkki viikoksi – muista, että Battlefieldissä on monia pelimuotoja, eikä Assignmentit ota kantaa missä pelimuodossa ne teet! CTF on oivallinen juuri kun pitää saada avustuksia ja tappoja paljon. Suurimman osan aikaa porukka kun pyörii samassa läjässä – yks kranu sinne ja heti tulee muutama tappo ja monta vahingoittuu – tiimikaverit hoitaa lopun ja se on siinä!
  Express Train

Vastaa