Battlefield 4 vs Battlefront, mitä eroa?

Battlefront on ollut nyt sen reilun kuukauden saatavilla ja porukka on pelannut sitä ahkerasti. Minulla pelaaminen on kiireiden takia jäänyt vähille ihan näiden elämän kiireiden vuoksi. Olen kuitenkin ehtinyt reilut 10 tuntua taistelemaan milloin kapinallisten ja milloin imperiumin joukoissa.

Battlefront on hyvä peli. Graafisesti sen loisto on silmiä hivelevää ja pelissä on onnistuttu hienosti tavoittamaan se Star Wars tunnelma.

Battlefront ja Battlefield ovat saman studion poikia. Ruotsalainen Dice on niittänyt mainetta jo vuosia hienolla Battlefield pelisarjalla, joten odotukset Battlefrontin suhteen olivat korkealla.

Battlefield veteraanina itsekin odottelin kovasti Dicen uutta tekelettä, koska pakko se on myöntää, että kahden vuoden pelaamisen jälkeen alkoi Battlefield vähän puuduttamaan.

Kun pääsin kokeilemaan Battlefornt betaa se toikin tuulahduksen raitista ilmaa FPS genreen. Peli tuntui hienolla tavalla uudelta ja oppimiskynnys oli todella matala. Pelissä oli hauskaa melkein heti kun oli oppinut kontrollit.

Marraskuussa kun pelin varsinainen versio ilmestyi se meni heti myyntitilastojen kärkeen. Minäkin hankin pelini ensimmäisten joukossa ja syöksyin Tähtien Sodan maailmaan.

Battlefrontin pelailu on ollut hauskaa ja sen tuoma vaihtelu on saanut taas Battlefildinkin maistumaan. Nyt olen pelaillut molempia vähän ristiin.

Vaikka Battlefront on kovin Battlefieldmäinen on peleissä paljon erojakin. Kumpi on sitten parempi peli on subjektiivista. Molemmille löytyy varmasti kannattajansa, mutta luulen, että vähän totisemmat pelaajat tulevat pitämään Battlefieldistaan kiinni.

Vastaa