BF4 onkin aika pysyvä ilmiö – jos et taivu Hard Linen pelaajaksi

EA on tarkentanut sijoittajatiedotteessaan tulevien pelien aikatauluja. Näyttäisi siltä, että seuraavaa täysiveristä Battlefieldia saakin odotella vielä peräti kaksi vuotta!

EAn seuraava suurempi FPS projekti on Star Wars Battlefront, joka on nyt aikataulutettu 2015 joulumarkkinaan, eli vasta seuraavan vuoden jouluun. Aikataulua on viivästetty alkuperäisestä kesän 2015 ajankohdasta. Oletettavasti EA yrittää parantaa BF4 julkaisun totaalisesta fiaskosta. Näinollen seuraava DICEn bäfä on vuorossa vasta 2016 jouluna. Oletettavasti kyseessä on Battlefield 5nen, mutta huhuja on liikenteessä myös Bad Company 3:sesta ja BF2143:sesta.

Star Wars Battlefront

Välimuodon Battlefield Hard Line on ilmestymässä Visceral Studiosin tekemänä heti alkuvuodesta 2015, julkaisupäiväksi on ilmoitettu 17.3.2015 – mutta moni Battlefield veteraani on jo julistanut jättävänsä rosvo- ja poliisileikin väliin. Saas nähdä kuinka monen pokka pitää, jos uutta varsinaista bäfää joutuu odottelemaan vielä pari vuotta. Ainakin konsolipelaajia saattaa kutkuttaa Hardline, jos ei muuten niin täytyyhän sille Next Gen konsolille jotakin syötävää saada…

Vastaa