BF4 Salaisuuksia

Battlefield on jo ilmiö itsessään. Vuosien varrella pelille on omistautunut uskollinen joukko vanhoja konkaripelaajia. Pelin myyntiluvuista ja aktiivisesta yhteisöstä voi päätellä, että mukana on myös paljon uuden sukupolven pelaajia.

Kuten muihinkin merkittäviin mediailmiöihin, niin myös Battlefield 4:seen liittyy joitakin hieman omituisia piirteitä. Vaikka joulupukki matkaan jo käy näyttää siltä, että battlefield yhteisössä juostaan pääsiäismunien perässä!

Jo paljon ennen BF4:sen ilmestymistä huhuttiin erilaisista erikoisuuksista, joita saattaisimme nähdä pelissä.Yksi vahvimmista huhuista Dinosaurusten rooli pelissä. Pelin tuottajat ja koodaajat eivät myöntäneet mitään, mutta eivät myöskään suoraan kieltäneet, joka antoi huhuille vain lisää pontta.

Pelissä Rogue Transmission –kentästä löytyy omituinen kuollut vuohi karsinassa, joka on selkeä viittaus aikamme suurimpaan dinosauruselokuvaan Jurassic Park, jossa Rexille syötetään elävä vuohi aitauksessa.

http://i.imgur.com/3GQKRmh.jpg

Joitakin päiviä sitten Battlefield pelaajien aherrus palkittiin ja pelaajayhteisö löysi yhden peliin piilotetuista ”Eastern Egg” yllätyksistä. Juurikin mainitulla Rogue Transmission kentällä tekemällä tietyn toimintoketjun saa koko serverin kaikille pelaajille kuultavaksi dinon karjuntaa – jos sitä nyt aseiden paukkeen keskeltä kuulee. Ohessa ohjeet tempun tekemiseen

Ei tässä vielä mitään. Dinoista on jo pitkään puhuttu, mutta nyt viikon puhutuin aihe on Megalodon! Koko jupakka alkoi, kun Dice teki uuden tavoitteen peliin nimeltään Phantom Prospect. Koko tehtävä on vähän salamyhkäinen, kun sen tavoitteet ovat piilossa ja pelaajan on tehtävä muutama temppu, ennen kuin tehtävän todellinen sisältö paljastuu.

>
En saanut Firefoxilla hyväksymään salasanaa vanhalla IE-selaimella onnistui.
image

phantom

Tuossa Phantom Prospect tehtävästä se ajatus sitten jotenkin meni esihistoriallisiin jättihaihin… Annetaanpa ajatuksen isän kertoa itse:

 

Muutaman päivän kuluttua JackFrags itse lisäsi löylyä päivityksellä

 

Vastakkaistakin argumenttia löytyy

2 thoughts on “BF4 Salaisuuksia

    1. Muo vaan niin huvittaa millaiset mittasuhteet nykyään tämä peli-media saa. Tämä on todellinen valtakanava tätä nykyä! Aivan upeaa elää keskellä tätä mediakautta ja todentaa itse näitä ilmiöitä! Mihinköhän me vielä joudutaan…

Vastaa