Haasteiden haaste: Multikill

Olen viimeaikoina keskittynyt Assignment tehtäven suorittamiseen BF3:sessa. Suuri osa haasteita on ihan hauskoja perustehtäviä, jossa tietyllä aseella pitää suorittaa vaadittu määrä tappoja ja haaste avaa jotakin uutta kivaa. Nuo palkinnot vaihtelevat uusista aseista uusiin skineihin tai tuntolevyihin. Tehtävien myötä on tullut kokeiltua asetta jos jonkinlaista – mitä ei olisi ehkä muuten tullut tehtyä.

Osa haasteista on aika pirullisia. Yksi tällainen vanhan vihtahousun haaste on ehdottomasti RAMBO.

image

Haasteen tavoitteet ovat yksinkertaiset
– 20 tappoa yhdessä kierroksessa
– 10 tappoa kuolematta itse
– 5 multikill

20 Tappoa kierroksessa ei ole kovin vaikeaa, jos ottaa Team Death Match pelimuodon, vieläpä serverillä, jossa on kaksinkertaiset tiketit. 10 Tappoa kuolematta on jo haasteellisempi, mutta tehtävissä. Siinä onnistuu joko hyvällä pelillä tai joskus kun löydät sen täydellisen väijypaikan mistä saat napsittua vihollisen toisensa perään.

Kolmas vaatimus onkin sitten astetta haastavampi. Multikill käsitteenä oli entuudestaan vieras. Kun ensin luin tuosta, niin ajattelin, että onhan noita tullut tehtyä. BF3 maailmassa multikill on aivan oma käsitteensä. Normaali maalaisjärki sanoo (ainakin minulla) että useampi tappo kerralla = multikill. Näin ei kuitenkaan ole.

2 = Double Kill
3 = Tripple Kill
4 = Quad Kill
5 tai enemmän = Multikill

Okei, tajusin juuri, etten varmaan koskaan ole tehnyt yhtäkään Multikilliä – en ainakaan muista. Teoriassa ei noita varmaan saakaan kuin muutamassa erikoistapauksessa. Yksi tällainen tapaus olisi täysi miehistönkuljetushelikopteri tai sellainen Pasi-tyyppinen miehistönkuljetusajoneuvo. Mutta oikeasti – kuinka usein kumpikaan noista kantaa yli neljää taistelijaa! Toinen vaihtoehto on ehkä pelillisesti hiukan arveluttava, eli C4 räjähde jollekin kohteelle (lippu, laatikko tms.) ja kun vihollista kertyy paikalle – KABOOM!

Tuo viimeinen vaihtoehto on vähän sellainen “ruma” ja monella palvelimella on kielletty C4 käyttö lippujen ympärillä.

Moni on kuitenkin on sisäisen Rambonsa löytänyt. mmakinen_fi on yksi näistä. mmakinen_fi on tehnyt jo kaikki tehtävät  sitä mukaan kun niitä on tullut. Onko kyse omistautumisesta vai maniasta – mene ja tiedä.

Moni asia mikä oikeassakin elämässä tuntuu vaikealta on YouTubessa niin helppoa:

Onhan tuossa videolla muutakin hauskaa kuin puhtaat multikillit, mutta täytyy sanoa, että kyllä on taistelukentillä taitoa (ja onnea).

Vastaa