Haluatko Sniperiksi osa 1

Olen huono sniputtaja ja tiedän sen. Battlefield on kuitenkin kaikessa erinomaisuudessaan hieno alusta kokeilla ja opetella asioita, jotka eivät tule luonnostaan. Päätin alkaa määrätietoisesti harjoittelemaan Snipun hommia Battlefield 4:sessa. Veikkaan, että tie tulee olemaan tuskainen ja pitkä. Toivotaan kuitenkin, että matkan varrelta jotakin uutta tarttuu takkiin ja ehkä minä vielä jonakin päivänä sniputan siinä missä muutkin 😉

3 thoughts on “Haluatko Sniperiksi osa 1

 1. Älä pelaa sniperiä kuin ”passimies”, pelaa sitä aktiivisesti kuin etulinjan ”ajomies” (termit hirvenmetsästyksestä). Etene, älä jää katselemaan tulisiko joku, totta kai se on tylsää. Ota lippuja samalla tavalla kuin muutkin nurmiporat, mene muiden perässä 100 metriä jäljessä ja pudota niitä kavereita jotka paljastuvat kun ampuvat sun edessä olevia etulinjan miehiä. Ja pelasta etulinjan miehiä olemalle heidän ”silmät”. Älä jää kuitenkaan aktiivisesti etenevästä etulinjasta liian paljon jälkeen. Voit myös kierrellä hieman kauempaa ja ylempänä kuin muut linjamiehet, näet enemmän ja aikaisemmin kuin he ja annat vihollisille kaksi asiaa mietittäväksi – sinä ja se eteenpäin vyöryvä ”URAAAAA” joukkio.

  1. Paljolti asiaa puhut Jallu. Nyt kun itse katsoo videota niin joutuu myöntämään, että voisihan sitä aktiivisempikin olla. Sinun täytyy kuitenkin ymmärtää, että olen pelannut Battlefieldiä jo kahdeksan vuotta ja siinä ajassa ehtii pinttyä niitä huonojakin tapoja. Sniputukseen olen lähtenyt ihan väärällä periaatteella, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä parantamaan tapoja.

   Mulla itse asiassa on jo kakkososan matsku purkissa, editointia vaille valmiina. Se ei ole vielä kovin kaunista katseltavaa, kun kokeilen muutamaa erilaista juttua, jotka ei oikein toimi 😉

   Mutta loppuviimkesi tästähän Battlefieldissä on juuri kysymys. Peliä voi pelata niin monella eri tavalla ja taktiikalla, ettei siihen varmaan kyllästy ikinä!

   Kiitos vinkeistä, yritän kolmos osaan ottaa neuvoista vaaria ja pistää vähän lisää pökköä pesään.

Vastaa