Päivitys update BF4 kolmoselta nelkulle

Voehan peräreikä – ei voi muuta sanoa!

Nyt kun tuo PS4 hankita alkaa olla ajankohtaista chekkailin vähän, että paljon joutuu taas köyhtymään, jotta pääsee nauttimaan BF4sen iloista uudella konsolilla. Kyllä siitä rahalla selviää, mutta samalla löysin Sonyn sivuilta ohjeita….

Ennakkotilasin pelin ja sen mukana tuli voucheri, jonka avulla PS4 versio bäfästä maksaa vain 9,99 EUR. Se oli voimassa ”vain” 28.3.2014 asti ja kun ei tullut sitä PS4sta ostettua siihen mennessä niin se jäi käyttämättä. Jos nyt oikein noita ohjeita tavailin, niin se koodi olisi pitänyt syottää PS3sen storessa! Jos sen määräaikaan mennessä syötti, niin saisi sitten PS4 aikaan siirtyessään bäfän erikoishintaan – eli 9,99! PRKL

Step by Step Overview:

Disc Only

 1. Sign into your Sony Entertainment Network account on PS3, PS4 or our online store via PC and visit PlayStation Store. If you do not have a Sony Entertainment Network account, you can set one up via your PS3 or PS4, or by visiting eu.playstation.com/registration.
 2. Select the PlayStation Store icon on the PS3 system’s XMB Menu.
 3. On PlayStation Store, select ”Redeem Codes” at the bottom of the menu.
 4. Enter the 12 character voucher code (”Code”) exactly as it appears on the voucher.
 5. Once the Code has been entered correctly, select ”Continue” on the dialog box.
 6. Select ”Confirm” to accept the Terms of Service.
 7. Select ”Continue” to complete Code redemption.
 8. The Code redemption is now complete and you will receive an entitlement to purchase the PS4 digital version of this game at a discounted price. The Code cannot be used again or associated with a different SEN account. Once you have your PS4 system, you can proceed with the next step.

To download the PS4 version of the game:

 1. On your PS4 system, register the PS4 system with the SEN account which you originally redeemed the Code.
 2. Select the PlayStation Store icon on the PS4 system’s XMB Menu.
 3. Before downloading, check that your PS3 disc is not inserted into your PS4 system as this may cause the game to malfunction.
 4. Search for the name of the game on PlayStation Store and select ”Purchase” to download the digital version of the same game to your PS4 system’s Hard Disk Drive. The discounted price will be deducted from your Sony Entertainment Network account Wallet according to the Terms of Service and User Agreement.
 5. Insert the PS3 game disc into your PS4 system** in order to play the game.

**PS3 game disc required to play digital version of the game on your PS4 system.

 

Lähde: https://www.playstation.com/en-gb/legal/playstation-3-to-playstation-4-digital-upgrade-programme-full-instructions/

Vastaa