Paremman luokan kansalaiset/C4 trollailu

Nyt kun erilaisia Battlefieldejä on tullut pelattua jo vuosikausia niin kokemuskin eri aselajeista, eli luokista on karttunut ihan mukavasti. Nyt kun pelailen viimeisintä Battlefield saagan vesaa, eli Battlefield 4:sta olen huomannut, että toiset luokat ne vaan sopii ”käteen” paremmin kuin toiset.

Jos saan vapaasti valita on yleensä ykkösvalinta luokaksi Assault. Jos kyseessä on ajoneuvokenttä tulee yleensä valittua Engineer. Siinäpä se, Recon ja Support on ollut jäähyllä melkeinpä Battlefield urani alusta asti. Recon tuskaa olen jo vuodattanut Haluatko Sniperiksi tuubisarjassani ja siitäkään urasta ei ole vielä sitä viimeistä säkeistöä laulettu. Ei silti, en minä vieläkään sitä hommaa osaa.

Battlefield 4:ssa on tullut joitakin Assignmentteja, jotka vaativat LMG (Support ase) käyttöä tai muita Support luokan temppuja. Olen nyt useammin kuin kerran valinnut kartasta riippumatta aselajiksi Supportin ja täytyy myöntää, että kun asiaan oikein orientoituu, niin kyllähän sitä tulostakin alkaa syntyä. Battlefield on jännä peli; kun jonkin aseen tai luokan ottaa omakseen niin mikään muu ei tunnu enää oikealta. Kyse taitaa olla pelityyin sopeuttamisesta, sillä Battlefieldissä on onnistuttu eriyttämään eri luokat toisistaan niin hyvin, että niiden pelaaminan tai aselajin vaihtaminen vaatii sopeutumista.

Jos ei muuta, niin Support roolissa voi pitää ainakin hauskaa! Oltiin Mmakisen kanssa sovittu, että kokeillaan tuota kuuluisaa C4/Dirtbike (Mountain goating) trollausta. Tällästä jälkeä siitä syntyi:

Vastaa