Peli-ilon tuhoamistehtävä

Viikonloppuna veresteltiin vanhoja muistoja BF2142 1.51 päivityksen kunniaksi. Useammankin piti tiimistä olla paikalla, mutta vain vanhat sotaratsut Markulli_fi ja Jamppu_fi olivat kentillä.

viikonlopun saldo:
Kuukausitilasto – Maaliskuu 2011

Urapisteet
1. Brigadier General jamppu_fi
1,871/min
782
2. Brigadier General markulli_fi
1,451/min
235
(-547)
Peruspisteet
1. Brigadier General jamppu_fi
1,050/min
439
2. Brigadier General markulli_fi
0,846/min
137
(-302)
Tuntolevyt
1. Brigadier General jamppu_fi
0,005/min
2
2. Brigadier General markulli_fi
0,000/min
0
Peliaika
1. Brigadier General jamppu_fi
6:58
2. Brigadier General markulli_fi
2:42
(-4:16)

Kyllä se oli ihan kivaa tallustella Karkandin katuja modernissa sotisopassa. Tuota karttaa on itseasiassa vähän vielä päivitetty, sillä esim. ensimmäisen lipun (Hotelli) lähistön rakennuksiin pääsee sisään! Sieltä voi sitten ikkunoista tiputella lipulla häärääviä vihollisia x)

Varjopuolena taisteluilon keskellä oli suuri joukko pelaajia, jotka olivat vähän liian hyviä. Eli aina kun vastustaja tulikentällä vastaan, vaikka kuinka etäällä, oli saman tien nappi otsassa. Ohi ei juurikaan ammuttu. Onhan se aina mahdollista, että joku on vaan niin älyttömän hyvä, mutta jos K/D ratio alkaa olla 50/1 on jossakin jotakin vikaa.

Tutkiskelin tuubia hetken ja huomasin kuinka laaajalle levinneitä BF2142:sessakin nuo erillaiset häkkäykset ovat. Kaiken maailman aim-botit (automaattiset tähtääjät), kaikkien sijainnin paljastavat kartat ja hakkeroinnit, jotka näyttävät vihollisten sijainnit myös esineiden läpi ovat yllättävän yleisiä.

Henkilökohtaisesti en oikein ymmärrä mitä järkeä on käyttää jotakin apuohjelmia, jotka tähtäävät puolestasi – ja aina päähän. Mitä seuraavaksi – eikös sen botin voi pistää pelaamaan 24/7 niin saa komiat tilastot uhraamatta lainkaan aikaa peliin.

Ikävintä asiassa on se, että se vie kaiken maun pelistä meiltä rehellisiltä pelaajilta. Ei ole mitään järkeä pelata huijaavia automaattitappajia vastaan. On todella tylsää olla vain tykinruokaa noille alhaisille huijareille.

Pistää taas miettimään, että pitäisi saada sellainen oma porukka kasaan, jossa kaikki pelaa rehellisesti ja pistää omalle palvelimelle pelit pystyyn. Peli-ilo nousisi varmasti moninkertaisesti.

Ohessa video eräästä hack-paketista, joka tuo kaikenlaisia ”kivoja” pikku apuja, muuten huonosti menestyville pelaajille!

Vastaa