Pilviä paratiisissa

Eilen oli taas yksi niistä päivistä… Minulla on pieni tankkiprojekti meneillään ja yritän saada aikaiseksi 200 tappoa tankeilla. Tehtävä on osoittautunut vaikeammaksi kuin mitä alunperin odotin. Eilen ei oikein mikään onnistunut ja voisin melkein vannoa, että olin sen ratkaisevan puoli sekuntia jäljessä muita jokaisessa tulitaistelussa.

Tavoitteen saavuttamista ei helpota yhtään palvelinpään vakausongelmat, joista minäkin sain esimakua eilen. Onnekseni en ole juurikaan kärsinyt paljon puhutuista bugeista, joita joillakin yksilöillä tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Peli on niin buginen, että osa aktiivisista Battlefield pelaajista on lopettanut pelaamisen kokonaan.

Eilen pitkästä aikaa minullakin jumahti peli kesken kartan lataamisen. Eihän siinä sitten auta kuin bootata pleikka. Bootti itsessään on jo riittävän pitkä ajallisesti, mutta kun Pelikka haluaisi vielä tarkistella levyä ja muuta jonnin joutavaa. Kyllä se levy kannattaisi tarkastaa, mutta viikon vinkkinä:  painat  vaon ympyrää niin se tarkistus perutaan.

Pääsin sitten takaisin peliin ja peli alkoi kysellä kaikkea omituista – kuten ruurun kokoa (sama kuin ensikertaa peliä avatessa). Loppujen lopuksi sain vielä tervetuliaisviestin, että kiitti kun olet premium jne.

Startupmess

Peliin päästyäni sain vielä huomata, että kaikki unlock asetukset olivat nollaantuneet. Eli kaikki ajoneuvot ja aseet piti asetella uusiksi – rasitusvammaista!!

K/D ration ja muiden statsien heikkeneminen jatkuu, mutta minä meinaan tehdä sen 200 tappoa tankilla. Neljännes on nyt pulkassa 3/4 jäljellä.

Vastaa