PS4 hiiriohjain kypsä poimittavaksi

Kuten aikaisemminkin olen jo myöntänyt, ei minusta tai ikätoveripelaajista ole enää opettelemaan konsolin ohjaimella pelaamaan. Tämä iänikuinen kiista on kalvanut jo pitkään pelaajien keskuudessa, kun nuoriso kilpaa haukkuu toisiaan. Minä kuitenkin pelaan kuten haluan ja haluan jatkaa hiiriohjaimella pelaamista, vaikka päivittäisinkin PS4seen.

PS4sen hiiriohjaimia on ollut tekeillä jo pitkään, mutta vasta taannoinen keskustelu Mmakisen kanssa sai minut tarkastamaan mikä on uuden sukupolven hiiriohjaimien tilanne tänään. Hyvähän se tilanne on – tekijöitä on useampia, josta uskottavimmat todennäköisesti XIM ja Tuact, joilla on kokemusta vastaavista ratkaisuista jo aikaisemman generaation konsoleille.

Valmiina ja tuotannossa näyttäsi tällä hetkellä olevan vain yksi laite

Tuact Venom-X

Aika vaikuttava laite – monipuolinen nyt ainakin. Se tukee uusia ja vanhoja konsoleita ja yhdistää sekä hiiri/tatti-ohjain yhdistelmän omien laitteiden ja ohjaimien tukemiseen!

Yhdistelmäohjain konsoleihin
Venom-X yhdistää melkein mitä vaan melkein mihin vaan!

Laite siis tukee uudet ja vanhat konsolit sekä erilaiset ohjaimet. Tämä on mahdollista erillisen yhteyslaatikon avulla. Tämä yhteyslaite yhdistetään konsoliin ja se toimii samalla langattomana päätelaitteena tuotteen mukana tulevalle pelihiirelle ja sille yhden tikun nuncha kapulalle, sekä USB hubina muille ohjaimille, hiirelle ja näppäimistölle. Aika monipuolinen laite.

Aikaisemmasta kokemuksesta tiedän, ettei konsolin pelikokemus nyt ihan PC luokkaa ole, mutta aika lähellä ollaan. Tämä laite on jo saatavilla ja kirjoitushetkellä kun katsastin UKn eBaystä sen saisi kotosuomeen kuljetettuna karvan alle 130 EUR.

Aijaijai – alkaakohan se seuraava sukupolvi kohta kolkutella jo tämänkin pojan ovia…

Vastaa