The Unettomat saa jatko-osan: Battlefield 4

Battlefield 2 pelin jälkeen kolmatta tulemista saatiin odottaa peräti kuusi vuotta (BF2 julkaistiin 2005 ja BF3 2011). BF3 odottajat palkittiin erinomaisella Battlefield kokemuksella. Parin vuoden paikkausten ja lisäosien jälkeen BF3 alkoikin olla jo aika hyvässä kunnossa, joten on aika julkaista jotakin uutta.

Pitkään on huhuttu, että 2013 joulumarkkinoille tulisi uusi Battlefield, mutta myös uusi Playstation 4. Pikku hiljaa on alkanut tihkua tietoa ja erinäisiä huhuja BF4 tulevaisuudesta. Tällä hetkellä pelin saa jo ennakkotilattua Originin sivuilta PC, XBox ja PS3 alustoille.

Ihan ensimmäinen mediakohtu alkoi, kun DICE julkaisi jotakin, jota kutsuvat julkaisuvideoksi:

Aika sekava alku BF4 huumalle ja ainakaan allekirjoittanut ei tuosta sekoasotkusta juurikaan lämmennyt.

Seuraava vaihe jatkui kohtalaisen sekavissa merkeissä, mutta vähän tarjoten jo selvitystä (aikaisempaankin videoon). Teemana  oli Prepare 4 Battle. DICE jullkaisi kolme erillistä videota: Land, Sea ja Air. Videot antavat ymmärtää taisteluita käytävän niin maala, meressä kuin ilmassakin. Uutena elementtinä siis meri, joka on ollut tähän mennessä aika pienessä osassa taistelukentillä.Hauskana pikku yksityiskohtana on mainittava, että jo samana iltana, kun Dice oli nämä pikkuvideonsa julkaissut alkoi Youtube täyttyä samanhenkisistä piloista:


Seuraavaksi saimme TV mainoksen, nähdäänkö tätä ikinä Suomen markkinoilla jää nähtäväksi. BF3 TV mainos pyöri öisin suomenkin televisiossa…

TV-Mainos oli itse asiassa pätkitty aikaisemmin tehdystä 17 minuutin yksinpelikampanjaa esittelevästä “Fishing In Baku” videosta.

Tässä vielä tuota 17 minuutin pelivideota oivasti tulkkaava LevelCap (Yksi näistä youtube BF julkkiksista) analyysi

Tämä siis tiedossä tällä hetkellä. Paras arvaus julkaisuajankohdasta on tällä hetkellä 29.10.2013, jonka joku oli jossakin lipsauttanut – liekö sitten totta vai ei. Ajallisesti kuulostaa järkevältä, jos vain peli on silloin valmis. Ehtisi hyvin joulumarkkinoille 😉

Sitä odotellessa,

Vastaa