Totuutta etsimässä

Tätä ei ehkä pitäisi tehdä…. Mutta haluan voittaa sen henkisen vedon jonka tein Mmakinen_FI kanssa.

WHO on 100% FPS sisältöön keskittyvä vanhain herran klaani, mutta sinänsä meillä ei ole toiminta-ajatusta, vaan idea on käsitellä viihdemaailman ilmiöitä ja sellainen on nyt todellakin kyseessä!

Saanko esitellä: Sout Park the Video Game: The Stick of Truth

Nelinpeli on yksi Suomen peliskenen kärkinimiä. Poijjat kirnuavat läpi pelien omalla asenteellaan. Konsepti on selkeä, joka ei kumarra kenellekään.

Pelinä South Park on sanoisinko uraa uurtava. Yleensä lisenssipelit ovat vain esikuvansa kuuluisuudella ratsastavaa tasohyppelyä tai muuta kohtalaisen halvalla tehtyä roskaa. South Park on ilmiönä oma lukunsa, mutta on hämmentävää millaisella pieteetillä tämä peli on tehty ottaen huomioon South Parkin maineen ja alatyylisen luonteen. Olisi ollut niin helppo tehdä halpa perusmättöpeli – mutta, mutta…

Pelin on tehnyt Obsidian Entertainment, joka on tehnyt lukuisia menestyspelejä, kuten Fallout sarja, Neverwinter Nights tai Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

South Park on roolipeli, joka on ehkä yllättävä valinta South Park kontekstissa. Vaikka South Park on sarjana suurta vitsiä näyttäisi peli olevan enemmän tai vähemmän vakava roolipeli. Ei se ehkä ole aivan niin syvä, kuin monet muut RPGt, mutta konseptina se on kuitenkin kevyttä roolipelimättöä taatulla SP huumorilla. Jo tämä lyhyt Nelinpelin mulkasu sai hymyn, jopa naurun naamalle useammin kuin kerran. Tämä naurattaa sillä sairaalla tavallaan, mihin vain South Park pystyy.

Väitin aikaisemmin ettei Mmakinen_FI voi vannoutuneena South Park fanina ohittaa tätä peliä. Hän itse on vannonut ja vakuuttanut, ettei sotke näppejään tähän peliin, sillä siihen loppuisi niin Battlefield 4 kuin yöunetkin. Jos Mmakinen_FI katsoo tämän videon kokonaan ei paluuta ole. Se voi olla, ettei katsominen edes onnistu – kun kesken 49 minsan videon on jo auton nokka menossa kohti lähintä kauppaa…

Vastaa