Destiny 2 kaikki 10 minuutissa

Mitä voin sanoa, lunta maassa, joten se on vissiin kesäloma ohi 😉

Mulla on vierähtänyt tovi edellisestä videosta, blogikirjoituksesta ja monesta muustakin pelaamiseen liittyvästä. En tiedä mikä tuli, mutta äkillisesti aikaa ei vaan löytynyt – ei edes tälle niin mielekkääle bloggaamiselle.

Nyt olen kuitenkin tullut takaisin ja yllättäen kirjoitus ei kerrokkaan Battlefieldistä, vaan Jampun käsittelyyn on joutunut Destiny 2.

Kokeilin alkuperäistä Destinyä aika lailla jälkijunassa. Alunperin julkaisun aikaan en lähtenyt hypejunan matkaan, vaan kiersin scifi räiskinnän kaukaa. Myöhemmin, kun BF4 alkoi maistua pikkasen puulta ja seuraavaankin bäfään oli vielä aikaa ajattelin kokeilla jotakin ihan muuta…

Destiny 1 yllätti positiivisesti. Ostin paketin, jossa oli kaikki lisäosat Taken King lisuriin asti. Yllätyin positiivisesti pelin omalaatuisesta rakenteesta ja monipuolisesta sisällöstä. Sisältöä taisi olla jopa liikaa, sillä moni ihan perusasia jäi kokeilematta. Myös veteraanien massiiviset uniikit varusteet ja tietotaito pelin jokaisesta sopukasta sai minut hylkämään PVP pelimuodot aika nopeasti.

Ensimmäisestä osasta jäi niin hyvä maku suuhun, että ostin Destinyn toisen tulemisen jo ennakkoon. Oli mukavaa olla ensimmäisten joukossa ihmettelemässä pelin salaisuuksia. Vaikka Destiny on saanut paljon kritiikkiä köykäisen end-gamen osalta, on se jaksanut viihdyttää minua edelleen. Sen täydellisen setupin ja maksimi powerin grindaaminen vaan toimii. Milestonet, Nighfall ja muut viikkotehtävät ihme kyllä maistuvat edelleen. Vaikka innolla odottelen jo joulukuun 5. päivä ilmestyvää lisäosaa, on Destiny 2 nykymuodossaankin ihan messevää touhua. Erityisesti kaveriporukassa PVEn mättäminen on tosi hauskaa puuhaa.

Myös PVP pelaaminen on ollut kakkos osassa yllättävän hauskaa. Ykkösessä en juuri PVPtä pelannut, kun vastustaja mega-aseineen tuntuivat aivan ylivoimaisilta. Hieman yllättäen olen pelannut PVPtäkin viikottain, ainakin sen milestonen verran…

Jos peli ei ole vielä tuttu, ohessa pikaopas peliin – kaikki Destiny 2:sesta 10 minuutissa 😉

 

Vastaa