Battlefiled V – Seuraava tuleminen

Battlefield, Battlefield, Battlefield, Battlefield! Aina vain Battlefield. Kuinka pitkään tämä pelisarja vielä jatkuu? No ainakin vielä vuosia, sillä uusin pelisarjan vesa on tulossa vielä tämän vuoden puolella ja seuraavakin on jo tekeillä.

Seuraavan Battlefieldin huhumylly on aina kovimmillaan talven aikana, kun perinteisesti keväällä on julkistettu uusimman tulokkaan traileri. Mielenkiintoista nähdä tulisiko jo keväällä/kesällä beta-versio pelistä. Yleensähän betaan päästään vasta syksyllä, vähän ennen pelin ilmestymistä lokakuussa.

DICE on ilmoittanut jo, että seuraavan Battlefieldin traileri on jo tekeillä ja huhumylly uuden pelin setupista käy kuumana. Dice ei myönnä eikä kiellä mitään, mutta erilaisia ”vuotoja” on jo enemmän kuin kranaatteja Argonnessa. Viimeisin ”varma tieto” tulee oikein screenshotin kera – seuraava Battlefield on Battlefield V, joka sijoittuu toiseen maailmansotaan.

 

Battlefield VL

 

Useampi lähde toistaa täysin samaa Battlefield V viestiä. Vaikka yhteisö on liikuttavan yksimielinen Battlefield V:stä ei DICE/EA edelleen vahvista eikä kiellä mitään muuta kuin, että peli on tulossa lokakuussa ja traileri ilmestyy ”kohta”. 

Toinen – oikeastaan koko pelimaailmaan puhuttava – kuuma aihe on lootboksit, eli riihikuivalla rahalla hankittava lisäsisältö peliin. Aikaisemmin väitettiin DICE lähteiden kertoneen jättävänsä lootboksit kokonaan pois ja premium konsepti jäisi pois myös. Nyt viimeisimmät huhut ylikirjoittavat ainakin lootboksien puuttumisen. Sijoittajatiedotteissa on edelleen kerrottu hyviä tuloslukuja eri pelien lootbokseista eikä julkisuudessa ole mainittu yhtäkään syytä jättää tämä rahasampo pois. Pelaajana voi vain toivoa, että Battlefront 2:sen tapaista katastrofia ei enää toistettaisi, vaan näiden rahalaatikoiden sisältö olisi puhtaasti kosmeettista – kuten nykyisessäkin Battlefield 1:sssä. Vaikea kuitenkaan tajuta ketä niitä bokseja oikein ostaa – henkilökohtaisesti en juuri aseita koristele. Aseet on tarkoitettu tappamiseen eikä niitä kukaan ehdi ihailla 😉

En usko, että Battlefieldin teemaa tarvitsee enää kauaa odotella. Dice tekee varmasti taas jonkinlaisen isomman tapahtuman seuraavan bäfän trailerin julkistuksesta. Mikä on seuraavan bäfän miljöö ja mitä uusia pelitekniikoita DICE on tälläkertaa meille loihtinut? Sitä ei tarvitse enää kauaa jännittää. Seuraavan parin kuukauden sisään olemme jo paljon viisaampia – tai ainakin paljon.

 

Vastaa