BF 1 Scout – mä vihaan kämppereitä

Olen vältellyt Scout luokan pelaamista, koska sniputtaminen ei ole ollut oikeastaan koskaan mun juttu Battlefield peleissä! Kunnollinen Scout pelaaminen vaatii ilmeisesti jotain mitä minulla ei ole, sillä en ole oikeastaan koskaan pelannut menestyksekkäästi snipulla. BF1:stä odotellessa pelailin pienen tovin Destinyä ja yllätyksekseni huomasin lempiaseeni olevan sniper riffle! Noo – se on semmonen futuristinen versio, jonka tulinopeus on kova ja rekyyli pieni 😉

Kaikki muut perusaselajit oli jo grindattu joten mun oli pakko valita valikosta Scout ja alkaa leikkimään tarkka-ampujaa. Pohjalta on vain yksi suunta, ja koska mun odotukset eivät olleet kovin korkealla yllätyin miten hauskaa snipaaminen BF1sessä on! Uusi Sweet-Spot mekaniikka toimii ja snipaamisessa on jotenkin omituisella tavalla ihan uutta ideaa. Ekaa kertaa bäfän historiassa mä ihan oikeesti tykkään sniputtamisesta!

Snipun aseissa on TODELLA paljon variaatiota. Kestää oman aikansa ennen kuin se oma ase löytyy, mutta niinkuin kaikilla muillakin aselajeilla, niin kyl se lemppari laite löytyi Snipullekin. Gadgetit tuntu aluks vähän onnettomilta, mutta se Flare Gun on aivan sairaan pätevä peli, kun sitä oppii käyttämään oikein.

Anna Scoutille mahdollisuus, se palkitsee sinut kyllä!

Vastaa