BF4 Kummitus – Phantomin metsästystä

Phantom – tuo kaikkien pääsiäismunien äiti! Jo ensimmäisestä BF4 laajennoksesta lähtien on pelissä on ollut erilaisia phantom tehtäviä ja vihjeitä uusista phantom salaisuuksista.

Battlefield kommuuni on hullun lailla metsästänyt salasanoja ja muita phantomeihin liittyviä ominaisuuksia. Nyt kun Final Stand – alunperin viimeinen lisäosa – ilmestyi koettiin myös Phantom ohjelman huipennus. Viimeisessä Phantom tehtävässä päästään jo salaiseen phantom huoneeseen ja päästään käsiksi erityiseen Phantom aseeseen.

Salahuoneeseen pääsy ei kuitenkaan ole aivan yksinkertaista. Pääsy sallitaan vain niille, jotka ovat suorittaneet kaikki phantom tehtävät ja sen lisäksi hakeneet Final Stand kentiltä Premium Dog tagin – siis vähintään yhden. Näitä erikois dogtageja ei saa palkinnoksi mistään tehtävistä, vaan sellainen pitää löytää fyysisesti kentältä.

Kullakin Final Stand kentällä on Conquest pelimuodossa jossakin satunnaisessa paikassa pieni valkoinen laatikko, jonka sisältä tuon dogtagin saa. Jos löydät laatikon, niin älä vaan mene ampumaan sitä tai dogtag tuhoutuu laatikon mukana. Tuo mysteerilaatikko pitää avata veitselle, jolloin se paljastaa sisältönsä. Sisällä olevan dogtagin saa avaamisen jälkeen noukittua talteen.

Mysteerilaatikko ilmestyy johonkin ennalta määritellyistä paikoista satunnaisesti. Kentällä on kerrallaan vain yksi laatikko. Jos joku löytää laatikon ilmestuu jäähtymisajan jälkeen uusi laatikko johonkin toiseen satunnaiseen paikkaan.

Pelaajat ovat raportoineet paikkoja, joista laatikkoja on löydetty. PC puolella nämä ovat hyvin dokumentoituna täällä. Tein omaksi iloksini adaptaation PS3 puolen pienemmille kartoille. Itse en ole näitä varmistanut, mutta oletan paikkojen pitävän paikkansa – minä ja kaverini olemme löytäneet tageja juuri samoista paikoista kuin PC pelaajatkin.

PS3 Phantom Dogtag kartat

Operation Whiteout
PS3-OperationWhiteOut

Giants of Carelia
PS3-Giants Of Carelia

 

Vastaa