Toisenlainen maailmanlaita – Destiny

Tässä seuraavaa bäfää odotellessa lähdin kokeilemaan jotakin uutta. Destiny on muutaman vuoden takainen hittipeli, joka on edelleen yllättävän vahvasti voimissaan. Pelaajia on paljon ja peliin tuotetaan jatkuvasti uutta sisältöä.

En ollut koskaan kokeillu peliä, enkä tiennyt siitä juuri mitään, mutta eihän miljoonat pelaajat voi olla väärässä ;)

Kokeilin peliä ekan kerran eilen ja onhan se. Yhtymäkohtia on paljon Warframeen, mutta ensituntuma on parempi. En tiedä kumpi oli ensin, mutta tekijät ovat selkeästi sen toisen pelinsä pelanneet.

Oppimiskäyrä Destinyssä on aika jyrkkä. Asioita, esineitä, aseita, materiaaleja, kiltoja ja kaikenlaista päällepantavaa on yllinkyllin ja statsitkin ovat vielä täyttä hebreaa. Mutta loppujen lopuksi kaiken kuorrutuksen alla on co-op mättö.

On Destinyssä PvP pelikin, joka on jopa kovin suosittua, mutta näin aluksi sinne tuskin kannattaa teuraaksi lähteä – palaillaan PvPhen kun level cap on täynnä :D

Peli on sen verran vanha, että sen saa uutenakin pilkkahinnalla. Ostin collection version, jossa oli läjä laajennoksia mukana (niin kuin ei pelattavaa olis muuten riittäny) hintaan 30 EUR. Peruspelistä saa uutena köyhtyä parin kympin verran ja käytettynä tietysti vielä vähemmän.

Vastaa